2017011 – Yoga Supreme: Module 2 | Bivag

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
2017011 – Yoga Supreme  Module 2 | Bivag

Yin yoga komt steeds meer in de aandacht als vorm om gezond te worden en te blijven. Daarnaast komt binnen de neurofysiologie steeds meer informatie vrij over de werking van ons brein en de communicatie in ons brein. Het zelf aanmaken van communicatiestoffen als hormonen en neurotransmitters is een “must” om goed in je vel te zitten en relaxed te kunnen reageren op je omgeving.

Om yoga in welke vorm dan ook te kunnen uitvoeren is het absoluut noodzakelijk dat je achetylcholine optimaal door het lichaam geproduceerd wordt. Gaba is de stof die maakt dat we voldoende “power” in onze hersenen hebben om de stilte te kunnen ervaren en onszelf relaxed te voelen. Wanneer maak je achetylcholine aan en wat is hiervoor nodig? Wanneer maak je Gaba aan en helpt alleen yinyoga om dit “stofje” door ons lichaam te laten produceren? Welke voeding heb je nodig om bij een tekort van deze neurotransmitters de aanvulling te waarborgen? En wat dien je tot je te nemen wanneer het tekort zo groot is dat alleen voeding niet meer voldoende is? Hoe zit het eigenlijk met je eigen neurotransmitterprofiel?

Allemaal vragen waar na het volgen van deze twee dagen een antwoord op is gegeven. Samen met een portie yin kun je deze dagen weer als inspiratie zien om jouw yoga lessen verder te optimaliseren en uit te breiden naar nog meer vitaliteit voor jezelf en voor je deelnemers in de lessen. In het nieuwe jaar 2017 komt er nog een laatste vervolg op deze twee dagen waar oxytocine uitgebreid belicht wordt en happiness beleefd kan worden in deze unieke scholing. Samen met Corry van der Voort neemt Emrik Suichies jullie deze dagen mee in deze wondere wereld van communicatie in ons lichaam en wat Yin yoga kan bijdragen op dit specifieke terrein.

bron: https://www.facebook.com/events/298290460570845/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sneek | 112 alarmeringen Sneek | Goedkoop Tanken in Sneek | Supermarkten in Sneek | Weerbericht Sneek