Vijf fietsendieven aangehouden

woensdag 18 maart 2015

Sneek - De politie heeft dinsdag in Sneek maar liefst vijf mensen aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. Tegen de vijf werd proces-verbaal opgemaakt.

In een woning aan de Singel werd n van de lokfietsen van depolitie aangetroffen. De bewoners van deze woning, een man van 37 en een vrouwvan 34 jaar, werden dan ook aangehouden. Dit ging gepaard met het nodigdeverzet. De lokfiets was een paar weken terug gestolen bij het station Noord.

Een 57-jarige inwoner van Sneek deed op 13 maart aangifte vandiefstal van zijn fiets. De fiets werd gestolen bij een supermarkt en eenbeveiligingscamera registreerde deze diefstal. Dankzij de beelden kon dinsdageen 26-jarige inwoner van Sneek worden aangehouden. Hij bekende de diefstal envertelde waar de gestolen fiets stond. De 57-jarige Sneker heeft inmiddels zijnfiets terug.

Afgelopen weekend was in een flat aan de Furmerusstraat eenfiets gestolen. De eigenaresse kwam er maandag achter dat haar gestolen fiets ineen berging van een andere bewoonster stond. Deze 32-jarige vrouw en haar35-jarige vriend uit Leeuwarden werden dinsdag door agenten aangehouden. Degestolen fiets is weer terug bij de eigenaresse.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sneek | 112 alarmeringen Sneek | Goedkoop Tanken in Sneek | Supermarkten in Sneek | Weerbericht Sneek