Getuigen gezocht containers gooien op N7

woensdag 17 juli 2013

Sneek - De politie zoekt contact met mensen die in de nacht van 16 op 17 juli zagen dat er vanaf een brug containers op de N7 zijn gegooid.

Omstreeks 02.30 uur kreeg de politie een melding dat op de N7een automobilist op een groene (tuin)afvalcontainer was gereden. Op de N7, onderde houten brug Het Krusrak in de Akkerwinde bij Sneek, lagen twee groenecontainers op de weg. Een 54-jarige automobilist uit Sneek kon een aanrijdingmet n van deze containers niet meer voorkomen. Deels met de voorkant van deauto op de container, kon de man de auto een paar honderd meter verder alremmend en slingerend tot stilstand brengen. De rijbaan lag bezaaid metgroenafval.

De andere container bleek nog niet te zijn geraakt door eenvoertuig. Deze is door de agenten van de weg gehaald. De twee containers blekenvanaf de houten brug op de weg te zijn gegooid. De containers zijn meegenomenvanuit de Hanso Mollstraat. De politie vermoedt dat jongeren deze containers opweg naar huis hebben meegenomen en op de N7 hebben gegooid. Op de weg lagen ookenkele kapot gegooide drankflessen.

Contact

De politie wil graag in contact komen met mensen die in de nachtvan dinsdag 16 op woensdag 17 juli op de Akkerwinde en/of op de Hanso Mollstraaten omgeving personen met groene containers hebben zien lopen en met mensen dieweten wie de containers op de weg hebben gegooid. U kunt bellen met 0900-8844,of anoniem met 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sneek | 112 alarmeringen Sneek | Goedkoop Tanken in Sneek | Supermarkten in Sneek | Weerbericht Sneek