Man aangehouden voor mishandeling agent

donderdag 6 augustus 2015

Sneek - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 51-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden. De Leeuwarder had in de Stadhuistuin een agent tegen zijn hoofd geslagen en een andere agent en beveiliger proberen te slaan. Met behulp van pepperspray kon de 51-jarige man worden aangehouden.

Tijdens een dancefeest in de Stadhuistuin werd door beveiligers een manbetrapt die drugs gebruikte. Reden om de politie er bij te roepen. Twee agentenop de fiets gingen naar de Stadhuistuin om met de beveiligers in gesprek tegaan. Tijdens dit gesprek zagen ze dat de 51-jarige Leeuwarder door het lintging en een andere beveiliger te lijf wilde gaan. En van de agenten duwde deLeeuwarder weg. De man haalde direct uit en sloeg de agent tegen zijn gezicht.Ook een andere agent en een beveiliger probeerde hij te slaan. Met behulp vanpepperspray kon de agressieve man worden aangehouden. Hij werd overgebracht naarhet politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Diezelfde nacht werden nogviers stappers in Sneek aangehouden voor onderandere mishandeling en vernieling. De verdachten mochten na verhoor met eenbekeuring op zak het politiebureau weer verlaten.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sneek | 112 alarmeringen Sneek | Goedkoop Tanken in Sneek | Supermarkten in Sneek | Weerbericht Sneek