Sneek | straatinfo

overige politie meldingen

Skimmers op heterdaad aangehouden

overige

De politie heeft rond middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Middelzeelaan, een 30 -en 25-jarige Roemeen op heterdaad aangehouden voor het skimmen van bankpassen. Oplettende medewerkers van een aangrenzende supermarkt waarschuwden direct via 1-1-2 de politie, omdat zij afwijkingen zagen in de pin apparatuur bij een pinautomaat.
Uit veiliggestelde filmbeelden kwam naar voren, dat twee mannen eerder die dag skimapparatuur hadden geplaatst. In afwachting van de terugkeer van de twee hielden agenten de pinautomaat in de gaten. Rond middernacht kwamen de twee mannen aanlopen en haalden de skimapparatuur van de automaat. Op dat moment werden de verdachten door de politie in de kraag gevat. Beide werden overgebracht naar het politiebureau overgebracht en voor verhoor ingesloten. Hun auto en de skimapparatuur werd in beslaggenomen. Let dus bij het pinnen altijd op afwijkingen van de pinautomaat en... tijdens het invoeren van je pincode, dit met je hand afschermen. Zie voor meer informatie over skimmen op onze site:www.youtube/politiefryslanen op de sitewww.politie/fryslan.nlonder specials.

Soortgelijke berichten

Fietsendief op heterdaad aangehouden
Alkmaar

Man aangehouden wegens inbraak in meubelzaak
Echtenerbrug

Mannen aangehouden op verdenking van inbraak
Groningen

Gewonde inbreker aangehouden
Wormer

Verdachte aangehouden auto-inbraak
Zaandam

Aanhouding op heterdaad tijdens woninginbraak
Epe

Nog twee aanhoudingen na mishandeling Scheidingsweg
Boekel

Twee jongens aangehouden als verdachten van openlijk geweld
Breda

Aangehouden voor fietsdiefstal
Deventer

Inbrekers op heterdaad aangehouden
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio