Gewapende overval op bedrijf

donderdag 6 februari 2014

Sneek - De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval op een bedrijf gevestigd aan de Hendrik Bulthuisweg. Rond 20.15 uur drongen twee gemaskerde mannen het bedrijf binnen. Zij bedreigden twee inwoners van Sneek van 40 en 36 jaar met wapens en eisten geld. Vervolgens werd de 40-jarige man mishandeld. Beide mannen werden vastgebonden waarna de overvallers het bedrijf doorzochten. Na hun daad vertrokken de mannen en zijn in een (lichtgekleurde) bestelbus in onbekende richting weggereden en lieten de slachtoffers ontredderd achter.

Een van de slachtoffers wist zich te bevrijden en belde via1-1-2 de politie. De politie heeft nog naar de daders gezocht maar helaasleverde dit niet het gewenste resultaat op. Forensische en tactischerechercheurs hebben de plaats en de omgeving van het misdrijf afgezet en stelleneen onderzoek in. Beide slachtoffers zijn voor controle per ambulanceovergebracht naar het ziekenhuis. Zijn doen aangifte.

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen dieanderszins informatie over dit misdrijf hebben, zoals bijvoorbeeldcamerabeelden. Mogelijk zijn er mensen geweest die net voor het misdrijf de tweemannen in de omgeving hebben gezien. U kunt de politie bellen via telefoonnummer0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met MeldMisdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sneek | 112 alarmeringen Sneek | Goedkoop Tanken in Sneek | Supermarkten in Sneek | Weerbericht Sneek