Sneek | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie zoekt getuigen overval

dinsdag 16 december 2014 overval / beroving

Sneek - De politie is op zoek naar getuigen van een overval die maandagavond rond 19.15 uur plaatsvond op een supermarkt aan de Keizersmantel. Rond dat tijdstip kwam een man de winkel binnen en bedreigde de caissire met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld.

Nadat de medewerkster het geld aan hem had over gedragen, stopte hij dit in een roze/zwarte plastictas met zwarte handvaten. Vervolgens ging hij er met de buit hardlopend vandoor. De dader is via fietspad in de richting van de Vuurvlinderschool gerend. Een medewerker van de winkel en een getuige zijn achter de man aangerend. Ter hoogte van het Duizendblad verloor men de verdachte even uit het oog. Even later zagen zij de man weer lopen achter de Vuurvlinderschool. Bij het zien van zijn achtervolgers zette hij het wederom op een lopen en rende weg over het voetpad in de richting van de flats aan de Rondweg. Daar verloor men de verdachte uit het oog. Een zoektocht in de omgeving en inzet van Burgernet

Signalement verdachte:

Blanke man met een stoppelbaard Lengte ongeveer 180 cm lang Opvallend was een roze/zwarte plastic tas met zwarte handvaten De man droeg een capuchon en/of een bivakmuts

Oproep getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensendie anderszins informatie hebben over deze overval. De politie is ookop zoeknaar 2 klanten, die op het moment van de overval of net daarna, de winkelbinnen kwamen.Getuigen kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844.Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniemvia telefoonnummer 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam woensdag 20 april 2016

Politie zoekt getuigen overval
Heesch zaterdag 10 januari 2015

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam vrijdag 01 mei 2015

Politie zoekt getuigen overval
Haarlem vrijdag 19 januari 2018

Politie zoekt getuigen overval
Veldhoven maandag 05 december 2016

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam zaterdag 02 april 2016

Politie zoekt getuigen van overval
Heerlen dinsdag 03 mei 2016

Politie zoekt getuigen van overval
Amstenrade vrijdag 09 oktober 2015

Recherche zoekt getuigen overval Juwelier
Veenendaal zaterdag 23 november 2013

Politie zoekt getuigen overval Peppelweg
Rotterdam maandag 22 mei 2017

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio